Der inviteres hermed til BOBDK arrangement hos Danish Crown i Randers torsdag den 27. september 2012 fra kl. 13:30:

  • Velkomst og præsentation af deltagere og Danish Crown
  • Vejen til Business Objects
  • Implementeringsforløbet
  • Pilot projekt m/demo
  • Afrunding og nyt fra BOBDK’s bestyrelse

De faglige indlæg og diskussioner forventes afrundet omkring kl. 16:00, hvorefter der vil være mulighed for networking frem til kl. 17:00.

Arrangementet finder sted hos:

Danish Crown
Marsvej 43
8960 Randers

Der er ikke deltagerbegrænsning til dette arrangement, men tilmelding bedes sendt via mail til undertegnede senest torsdag den 20. september 2012.

Kommer du fra Københavnsområdet / Sjælland må du i forbindelse med tilmeldingen meget gerne oplyse, om du har ledige pladser i bilen, eller om du efterlyser transportmulighed. Jeg vil så forsøge at matche udbud og efterspørgsel.

 

Venlig hilsen

 

Jørgen Fischer Walldorf
jorgen.fischer.walldorf@platon.net

Danish Crown er blandt verdens 2-3 største kødseksportører og verdens største svinekødseksportør. Dertil kommer produktion og salg af en række andre fødevareprodukter i koncernens datterselskaber. Danish Crown er Europas største og verdens andenstørste svineslagteri. Danish Crown er desuden Europas største kødforædlingsvirksomhed og en betydelig spiller på det europæiske oksekødsmarked. 

Danish Crown er en relativ ny bruger af Business Objects, men har mange års erfaring med SAP og SAP BW. Virksomheden er nu gået live med de første løsninger inde for salg, løsninger som er specificeret, designet og udviklet i tæt samarbejde mellem IT og forretning.