Der inviteres hermed til BOBDK arrangement hos Velux i Hørsholm torsdag den 22. november 2012 fra kl. 15:00 med følgende program:

15:00 Introduktion (v/ Lisbeth Sand Christensen)
15:15 BI i VELUX (v/ Lisbeth Sand Christensen)
15:30 Opgradering fra BOE 3.1 til BOE 4, og erfaring efter ½ år (v/ Simon Stieper – BI Project Manager)
16:15 Pause
16:45 Transformation fra ”BW BI” til ”BW BOE BI”
17:15 Afrunding og nyt fra BOBDK’s bestyrelse

Arrangementet finder sted hos …

Velux
Ådalsvej 99
2970 Hørsholm
– henvendelse i receptionen

I bil …

Afkørsel 7 på Helsingør motorvejen.  Kør hen til Usserød Kongevej, og drej til højre.  Kør gennem første lyskryds, og drej derefter til højre i første rundkørsel.  Ved vejens ende, svinges til venstre, og man kører ind ad port. Kør lige frem og følg vejen rundt til højre.  I området foran receptionen findes gæste parkeringspladser

Med bus …

Linje 150S kører fra Nørreport til Kokkedal. Afgang hver 10. minut i dag tid. Rejsens varighed er 45 minutter. Stå af ved stoppested Breelte skov

Generelt

Der er ikke deltagerbegrænsning til dette arrangement, men tilmelding bedes sendt via mail til jorgen.fischer.walldorf@platon.net senest onsdag den 14. november 2012.

VELUX er en international virksomhed, der blev grundlagt i 1941 ud fra en vision om at skabe bedre bygninger med masser af dagslys og frisk luft. En vision, som er blevet til virkelighed for millioner af mennesker verden over, takket være vores produkter.

Siden det første VELUX ovenlysvindue blev leveret til en dansk skole for mere end 60 år siden, har vi bygget videre på denne vision om dagslys og frisk luft, men vores grundlæggende værdier er stadig de samme, som dem, firmagruppens stifter, Villum Kann Rasmussen, formulerede og levede efter.